Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

maddedevries
maddedevries - 13-10-2014 12:55:41
Huishouden & Energie

3 hanen op een kinder boerderij

Mahadma

@maddiedevries,

ze zullen zeker in de ochtend een keer hun snavel opentrekken, maar ik geloof nog steeds niet dat er 9 uur lang, echt real non stop gekukeleku is. anders zouden ze het allang niet meer doen.

de ezel en pony staan op stal, de kippen op stok (in hun hok), en ook de geiten staan op stal, deze dieren hoor ik overdag dan ook amper!. de hanen daarentegen zijn blijkbaar een geval apart. wat betreft de kinderen, hier waar ik woon komen ze gelukkig niet om 3 uur 's nachts bij de kinderboerderij. dit bedoel ik juist overdag, want als je je raam openzet/op het balcon zit, hoor je dat ook.

méér als één mannelijk dier, kan heel erg goed, praktijkervaring.

maar wat houdt je nu tegen om eens gewoon zelf met de beheerder te gaan praten of de heren 's nachts in duisternis opgehokt (kunnen) worden. dat al gedaan? alhoewel ze dan nog wel een keer te horen zullen zijn.

voor de laatste keer: ze kraaien waarschijnlijk niet aan 1 stuk door, maar omdat het er 3 zijn lijkt dat wel zo.
wat mij tegen houd om met de beheerder te praten is: ze zijn elke dag open tussen 9 en 5, ik werk elke dag van 9 tot 6. telefonisch zijn ze niet te bereiken, en ik wacht nog altijd een reactie op mijn mail af.

als ik wakker ben, over dag dus, kan het mij niet zo veel schelen dat de dieren geluid maken, ik ben namelijk 7 dagen per week, aan het werk of op stage.

ik zelf ben ook een echte dieren vriend (ik steun actief het wwf, ben lid bij de dieren bescherming en actief vegetariër), dus vind ik het prima dat alle dieren daar overdag rond lopen lawaai te maken, dat hoort nou eenmaal zo.
helaas gaan die hanen zelfs mij te ver.