Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan4073 - 13-10-2014 13:29:15
Huishouden & Energie

3 hanen op een kinder boerderij

Nou maddedevries. als ik onderstaande zin lees dan bent u types zo'n geval van "overal voor maar niet in mijn achtertuin". wilde varkens op de veluwe is fijn zolang ze mijn tuin maar niet op de kop zetten. wolven moet ook kunnen zolang ze mij maar niet aanvallen. wilde ganzen mogen heel nl vol schijten maar niet op schiphol want mijn vleigtuig moet op tijd vertrekken. de reeen en herten in de duinen mogen we niet afschieten maar mogen wel van honger en ziekte sterven. en kippen moeten hanen hebben maar deze mogen niet kraaien als ik slaap. van dit soort dieren vrienden hebben we genoeg in nl.

maar goed daar gaat u vraag niet over. daarom het volgende:
ik weet niet wat voor appartement u heeft maar als ik thuis de ramen sluit dan hoor ik echt niks meer. als de buurman de smorgensvroeg de voordeur dichtslaat dan voel ik eerder de trilling dan dat ik geluid hoor. dus je zou ook eens kunnen kijken naar mogelijkheden van geluidsisolatie.

zelf ben ook een echte dieren vriend (ik steun actief het wwf, ben lid bij de dieren bescherming en actief vegetariƫr), dus vind ik het prima dat alle dieren daar overdag rond lopen lawaai te maken, dat hoort nou eenmaal zo.
helaas gaan die hanen zelfs mij te ver.