Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterch - 13-10-2014 14:39:57
Voeding & Gezondheid

Bestelling geretourneerd, webwinkel weigert retour

Alle bovenstaande personen, bedankt voor jullie reacties. de algemene voorwaarden had ik al in een pdf bestand opgeslagen op mijn computer alsmede een kopie van de pagina waar het artikel op beschreven stond.
verder mailen met dit bedrijf heeft geen zin daar ik telkens hetzelfde antwoord terug krijg, ik citeer:

"zoals al eerder aangegeven mag je wat mij betreft naar je advocaat, jurist of wat dan ook stappen. als ze verstandig zijn geven zij je het advies de rekening te betalen. maarja een zaak aangaan terwijl ze weten dat het het zullen verliezen levert ze ook geld op. je moet ze
tensliotte betalen zoniet je rechtsbijstand uitkering. de uiteindelijke verliezer ben jij dus. wij willen je sparen voor de procedure die wellicht volgen zal. met deze feiten win je dat natuurlijk nooit. het is echt voor je eigen bestwil en we maken je hierop attent omdat wij niet willen dat je hier problemen van krijgt. het is het echt niet waard. geloof het nou aub. jij bent een consument die hier wellicht de eerste keer mee te maken hebt, wij hebben dit in de jaren als webwinkel vaak genoeg meegemaakt en zijn altijd in het gelijk gesteld. weet je waarom? omdat wij als bedrijf altijd handelen volgens de wetgeving. maargoed....kijk maar of je onze tips ter harte neemt. zou ik echt doen als ik jou was."

komt bij mij zeer intimiderend over en getuigt mijns inziens van weinig respect tegenover je klanten...

ik denk dat ik het verder maar afwacht wat er gaat gebeuren...