Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 13-10-2014 16:43:55
Computers & Telefonie

Benodigdheden bij aanschaf ssd schijf

Besloten om toch maar voor de samsung te gaan, maar wat moet ik er nog bij kopen? begrijp dat ik in ieder geval een voedingsplitter nodig heb, maar die vind ik niet bij azerty (daar wil ik gaan kopen). is dat een kabeltje met aan 1 kant een wit dopje en dan een splitsing naar 2 zwarte dopjes (die heb ik hier nog liggen namelijk).

en als ik dit pakketje er bij neem (+ dan nog die splitter) heb ik dan de goede spullen compleet of vergeet ik nog wat? http://azerty.nl/producten/product_detail/1128/609421/pny-desktop-upgrade-kit-storage-bay-adapter-3-5-tot-2-5-.html">klik

het verschil tussen een bracket en een storage adapter is me ook niet zo duidelijk.

@gompy: zou inderdaad de pc op slaapstand moeten inschakelen, maar ja, om de 1 of andere reden doe ik het al jaren niet. ben verder niet lui en eigenwijs, hoor;-)