Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 13-10-2014 23:13:22
Huishouden & Energie

3 hanen op een kinder boerderij

Wij wonen in een landelijk gebied waar veel mensen kippen hebben. zelden is er een haan bij. kippen horen 's nachts binnen in een hok te zitten, ook de haan. voor de kippen moeten er ook leghokken zijn met stro er in. als deze dieren 's avonds opgehokt worden dan zullen de hanen ook niet meer de hele nacht lopen kraaien. trouwens drie hanen in één toom kippen is veel te veel.

de beheerder van de kinderboerderij zou daar beter op moeten letten. trouwens hanen op een kinderboerderij dat hoort eigenlijk niet want die dieren hebben scherpe klauwen en snavels. dat lijkt me niet zo veilig voor vooral kleine kinderen.

voor de omgeving is het een ramp als er een stuk of wat tegen elkaar op zitten te kraaien. geluid draagt ver naar boven. ik kan me de slapeloosheid van de vries heel goed voorstellen.

mijn tip is, ga eens met de betreffende beheerders praten, lukt dat niet, dan een brief naar de gemeente die er over gaat. willen ze dan nog niet naar u luisteren, zou ik zeggen, zet een pan klaar en maak er soep van de hanen. (alleen als je ze met de blote handen kunt vangen en zelf de nek omdraaien.. ) ik zal u niet verklappen..