Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 15-10-2014 09:41:27
Geldzaken & Recht

Loonbeslag

"en medewerking??? pffff"

ik denk niet dat het als maker van schulden past om nog parmantig doen. u heeft zichzelf in de problemen gebracht, maar niet alleen uzelf hoogstwaarschijnlijk nog vele anderen, anders komt er geen deurwaarder aan te pas en daarvoor moet u nu verantwoording voorr afleggen. hoe erg is dat?

ik zou willen dat mijn deurwaarder zich wat proactiever had opgesteld. ik kan naar mn geld fluiten. er is zelfs geen poging gedaan tot afbetaling, al was het maar 25,- per maand. sommige mensen maken er een potje van ten koste van (vele) anderen en gaan dan huilebalken en vinden dat ze als beloning maar overal recht op hebben. voor hen staat ook nog eens een leger aan hulpverleners klaar. ik kan naar mn 10.000 fluiten!

die hele schuldhulpverlening is trouwens een gedrogt waar iedereen ook maar denkt recht op te hebben. kosten ervan worden afgewenteld op zowel schuldeisers als de gemeenschap. met welk recht?

niet zeuren dus, maar dragen!