Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pt
ptrvndrps - 15-10-2014 10:04:54
Geldzaken & Recht

Spaarbankboekje rabobank

Beste tijger1,
het enige wat wij hebben is 4 spaarbankboekjes van de rabobank die helemaal intact zijn. de rabobank weigert om enige aktie te ondernemen om na te gaan wat er met het saldo is gebeurd. volgens hen is het niet meer na te gaan namelijk.

wat ik wil bereiken is dat een bank minimaal verantwoording moet afleggen wat er met geld van spaarbankboekjes en spaarrekeningen gebeurd is.

en daarnaast vind ik het vreemd dat de nederlandse bank aangeeft dat er geen enkele andere bank zich zo asociaal opstelt. alle banken betalen het saldo gewoon uit behalve de rabobank. het hele internet staat echt helemaal vol met dit soort zaken, allemaal rabobank.

ik vind het vreemd dat een bank iets dergelijks niet na kan gaan en ik geloof het ook niet. het geldt toch ook niet voor vorderingen die zij zelf op derden hebben? die blijven ze wel achtervolgen. vele jaren......

gerechtelijke kosten zijn erg hoog tegenwoordig. advocaat kosten daarvan het hoogst en die krijg je niet terug als je wint. als wij een no cure no pay advocaat konden vinden dan zouden we wel naar de rechter gaan trouwens.