Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ruudolf
ruudolf - 15-10-2014 21:09:12
Geldzaken & Recht

Huur verrekenen met borg

Hipppo, zo denk ik er ook over, dit zou ik niet mogen verliezen, ookal lopen er veel onlogische rechters met onderbuikgevoelens rond. huur van de laatste maand verrekenen met borg is geen optie? ik heb geen zin in een rechtszaak. het gaat zich er natuurlijk om, wat zegt de rechter als de verhuurder naar de rechter gaat, als ik de laatste maand verreken met de borg, na al de uitlatingen (schriftelijk) van de verhuurder dat ik de borg sowieso niet terug krijg, omdat ik gezegd zou hebben dat hij de borg mocht houden (wat ik niet gezegd heb) als ik wegga.

lottesanne, nee in brabant. vandaag een e-mail van de gemeente gekregen dat hij illegaal verhuurd. per 1 januari 2015 moeten alle 5 bewoners hier weg zijn. we zitten hier op een industrie-terrein en de kamer die ik huur is in een bedrijfswoning.