Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 16-10-2014 11:47:45
Geldzaken & Recht

Grond kopen met kabels en leidingen

Ik heb dit heel wat jaren geleden ook eens bij de hand gehad. toen destijds was het zo dat die groen stroken voor een prikkie verkocht werden. geweldig want hierdoor werd de tuin een flink stuk groter. meer woon genot en een waarde stijging van de woning.

maar om op uw vraag terug te komen. eis was, dat de gemeente ten aller tijden bij de aanwezige kabels en leidingen moet kunnen komen. oftewel ,indien nodig, ze moeten eraan kunnen werken. bij mij is dit in de afgelopen 20 jaar nog nooit voor gevallen.
mijn achter buurman heeft in zijn " groenstrook " een lantarenpaal + electriciteits kast staan. bij mijn weten is daar ook nog nooit iemand van de gemeente bij geweest.

voor de rest mag je geen diep wortelende bomen op die grond laten groeien, dit i.v.m die kabels en leidingen.

ekiem