Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 16-10-2014 13:12:42
Computers & Telefonie

Vodafone kan niet leveren

[quote=damaster schreef op donderdag 16 okt 2014, 09:35]gene vraag, maar een opmerking.
vodafone meldt op haar website levertijden van 1 week voor de iphone 6. zij kunnen deze levertijden echter niet waarmaken.
pas dus op met bestellen bij vodafone en reken nergens op bij vodafone.
hetzelfde toestel wordt bij een andere aanbieder binnen 4 dagen geleverd.
quote:

'nederlandse winkels krijgen pas in november nieuwe iphone 6-voorraden'

door olaf van miltenburg, woensdag 15 oktober 2014 13:51, reacties: 146, views: 18.666 • feedback

apple heeft dinsdag aan nederlandse winkels en webshops laten weten dat de levering van iphone 6-modellen is opgeschort tot november, beweert onemorething. winkels zouden daarom met tekorten voor de losse verkoop kampen.

onemorething baseert zijn claim op bronnen binnen twee grote nederlandse winkelketens. bol.com en coolblue bevestigen de leveringsstop deels tegenover nu.nl. een woordvoerster van bol.com laat aan tweakers.net weten: "we hebben van apple te horen gekregen dat de iphone 6 enkele weken beperkt leverbaar is. de vertragingstijd kan tussentijds worden aangepast. een groep klanten die al een iphone heeft besteld, moet wellicht weken op de levering wachten. we krijgen de komende drie à vier weken wel wat toestellen binnen, maar het is waarschijnlijk onvoldoende om aan de volledige vraag te kunnen voldoen." de leveringsstop zou volgens haar gevolgen hebben voor alle nederlandse webwinkels.

de pricewatch laat een gemengd beeld zien: bij sommige webshops is er nauwelijks voorraad, maar andere shops lijken nog te kunnen leveren. de telecomaanbieders zouden nog wel op beperkte schaal van iphone 6-modellen voorzien worden voor de levering bij abonnementen. ook zouden apples eigen winkels nog bevoorraad worden. desondanks is bij de apple store-site de levertijd van de iphone 6 inmiddels 7 tot 10 werkdagen, terwijl kopers van de iphone 6 plus hun toestel pas binnen 3 tot 4 weken kunnen verwachten.

maandag maakte apple bekend dat de verkoop van de iphone 6 en de iphone 6 plus in nog eens 36 landen en regio's in europa, azië, het midden-oosten, latijns-amerika en afrika van start is gegaan. mogelijk is de fabrikant daarom gedwongen de voorraden te spreiden en door de hoge vraag ten opzichte van de productiecapaciteit zouden daarom tekorten kunnen ontstaan. de nieuwe iphones zijn momenteel in 69 landen en regio's verkrijgbaar en eind 2014 moet dat opgelopen zijn tot 115 landen.


bron, klik-> http://tweakers.net/nieuws/99059/nederlandse-winkels-krijgen-pas-in-november-nieuwe-iphone-6-voorraden.html?nb=2014-10-16&u=1200">hier

zo lang wachten ga je natuurlijk nooit of te nimmer redden, dat wordt elke dag valium slikken voor je vrees ik...