Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 16-10-2014 16:17:07
Computers & Telefonie

Benodigdheden bij aanschaf ssd schijf

......de tool maakt een einde aan de problemen waar bezitters van 840 evo-ssd's al maanden mee kampen. blokken data van meer dan een maand oud, lezen 840 evo-ssd's nog maar op 50 à 60 mb/s, terwijl recent weggeschreven blokken op 450mb/s of hoger gelezen worden.........

dit was ik vanmorgen op mijn verdere speurtocht ook tegen gekomen. verder kwam ik toch ook een paar keer tegen dat de ssd kwetsbaarder zijn voor problemen / crashes dan de gewone sata disks.

heb besloten de upgrade nu in 2 stappen te doen. dus vanmorgen de bestelling geplaatst voor uitbreiding intern geheugen. dan eens kijken of ik daarmee tevreden ben.

nog wel intensief op zoek geweest naar een gewone sata disk die misschien sneller is, maar tegelijkertijd met minder energieverbruik dan de mijne, een seagate barracuda 7200.12, st31000528as. niets gevonden helaas.