Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 16-10-2014 23:48:55
Computers & Telefonie

Gmail en upc

Lees anders eens https://www.schoonepc.nl/nieuwsbrief/tips_spamfilter.html">klik hier door, het onderdeel over het gebruik van een spamfilter.
als u bijv. geen tientallen spamberichten per dag of paar dagen ontvangt zou ik niet zelf een programma daarvoor installeren.
als u toch een programma wilt installeren dan kunt u ook nog http://www.mailwasher.net/">klik hier kijken, de gratis mailwasher.
die kijkt eerst bij de provider of er spam is dus die berichten hoeven dan niet op uw pc te belanden. hoe het werkt staat er verder vermeld. je moet bij het checken van mails eerst dat programma met de snelkoppeling op uw bureaublad openen en e.e.a. even bekijken en zelf aangeven wat u spam vindt. na gebruik van een maand of 2 maanden stopt de spam doorgaans en kunt u het programma weer verwijderen.
maar, zoals gezegd, ik zou niet dergelijke programma's installeren als het om incidentele spamberichten gaat.