Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho

Beeindiging arbeidsongeschiktheidsverzekering

Beste celina voerman,

arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn voor verzekeraars een grote bron van inkomsten.
misschien mijn fout, maar uit uw vraag kan ik niet opmaken of u voor uw medewerkers de premie betaald heeft of dat u als medewerker jarenlang verzekerd geweest bent.
wat centraal beheer u aangeeft zal vast conform de voorwaarden van uw polis zijn. te gek voor woorden soms, dat ben ik met u eens. helaas hebben banken en verzekeraars nog veel teveel macht in nederland.
mocht u voor uzelf (of voor uw medewerkers) een verzekering afsluiten dan adviseer ik u om u goed te oriënteren. in de wereld van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is de afgelopen jaren veel veranderd ten voordele van de verzekerde. verzekeraars van bestaande polissen zijn dan ook maar wat blij om bestaande polissen te verlengen.
al weer enkele maanden geleden heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering beëindigd en een iets soberder polis afgesloten maar wel tegen ongeveer 25% van de premie bij dezelfde verzekeraar (wel via een tussenpersoon).
off topic, maar denk dat u het wel herkent: ondanks alle commotie van de afgelopen jaren zijn woorden als openheid en transparantie helaas nog steeds niet besteed aan banken en verzekeraars.