Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

helediepezucht
helediepezucht - 17-10-2014 19:10:08
Computers & Telefonie

Online.nl (t-mobile) maakt er administratief ook een potje van

In mijn frustratie heb ik zaken duidelijk niet goed naar jullie gecommuniceerd. het gaat mij niet om die fractie van centen, maar om het principe. zou mooi zijn als een bedrijf eens zegt weet je wat, betaal maar over een paar maanden zonder rente. ze zijn wel degelijk van t-mobile. ze adverteren met: eerste jaar internet+bellen voor maar €12,95 daarna €29,95. bellen voor 0 cent naar nationale nummers (en ergens klein starttarief van 9 cent). nu staat er 10 cent, maar ze rekenen gewoon tijdsduur zie ik op de factuur.

kijk zelf maar even als ik nog steeds onduidelijk overkom:

https://www.online.nl/internet-bellen/internet-bellen/extra/

pfff ik zie het al, ze hebben alles ineens aangepast en nu achter extra pakketten gestopt en inderdaad ook alweer verkocht want het zat toen ik het afsloot echt in duitsland en viel het onder t-mobile, nu: online.nl® is een merk gebruikt onder licentie door m7 group s.a.

nou ja, snelheid is wel ok voor over koper, beetje dom van mij om ook bellen te bestellen. heel veel dank voor alle antwoorden, xxx