Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-10-2014 22:00:52
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik microsoft office starter terug?

Office starter werd gratis meegeleverd met veel windows 7 computers en ik was er zelf een extreem groot liefhebber van. als je het kwijt bent krijg je het niet meer terug (een reparatiewinkel heeft mijn exemplaar verwijderd).

office starter is onbeperkt houdbaar (niet tijdgebonden) en als u het nog heeft, (maar u spreekt over "definitief verwijderd") kunt u het altijd gemakkelijk repareren via het configuratiescherm. daar staan 2 opties: verwijderen en wijzigen (of herstellen). als je wijzigen kiest gaat hij zichzelf repareren en dat werkt, want ik heb het meermaals gedaan.

je kunt overigens nog wel een engelstalige versie op het internet vinden maar die is minder fantastisch dan de nederlandse versie.