Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-10-2014 23:28:02
Computers & Telefonie

Verplicht overstappen

@diumenge, ik zie inderdaad dat ziggo de voorwaarden aangepast heeft. eerder moest men een internet abbonee zijn om wifi hotspots te kunnen gebruiken, maar dat hebben ze nu inderdaad aangeschaft. pfew, scheelt weer 60 euro in de maand... maar ik heb echt de goedkoopste uitgezocht, ik ben niet de geldwolf hier.
desalniettemin blijft nog steeds 70 euro meer voor de rest, sterker nog ik heb het foldertje nog eens goed doorgekeken. de folder van caiway zegt "nee, u gaat niet meer betalen voor uw alles in 1 hd pakket"
dus wel, maar niet bij caiway want die hebben niet alles beschikbaar.

@hutch, ja ik had dat ook na mijn brief hier gelezen, een duidelijke vorm van belangenverstrengeling, misschien dat ziggo daar juridisch wat mee kan :)

ik zie nu pas de oogkleplijst vergelijklijst van caiway er ook is: https://www.twentestaptover.nl/site/nl/applicatie/vergelijk
let op de 'gratis' wifi router wordt niet je eigendom. daarnaast heb ik al een goede infrastructuur hier, ik hoop niet dat het een verplichting wordt om dat budget ding er tussen te hangen.

de consumentenbond heb ik ook gevraagd hoe dit kan, ook daar krijg ik ook een nul-antwoord: "helaas is cogas niet aangesloten bij ons. u kunt altijd proberen bij cogas uw klacht aanhangig te maken." duh, dacht je al dat ik dat niet geprobeerd had...

aan de beetje positief kant:
het aanbod van caiway is inderdaad goed, maar naar verhouding veel duurder dan de concurrenten.
ook zijn ze bezig met de uitrol van glasvezel, maar ze weten nog niet wanneer ze dat ik in mijn woonplaats komen doen, dan heb ik in ieder geval weer wat minder extra kosten als ik daarop moet overstappen...


heeft iemand toevallig nog een een kopie van de algemene voorwaarden voor cogas kabel infra bv? ik kan genoeg documenten vinden over cogas, maar deze (ik weet niet of het toevallig is) niet. zelfs niet op hun eigen site http://www.cogas.nl/algemenevoorwaarden/.