Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 18-10-2014 23:43:47
Computers & Telefonie

E-mail

Wat ik zo ervan begrijp is die mail (met bijlage) vaker doorgestuurd en dat mogelijk niet iedereen bcc gebruikt heeft en dat de eerste zender zijn eigen naam heeft laten staan, in de oorspronkelijke mails staat.
ik begrijp nog steeds niet wat u met "link" bedoelt, de pps en het kunnen openen van die pps?
ik begrijp nog steeds niet vanwaar u de mail wit doorsturen, via webmail, dus online en ingelogd bij upc, of vanuit uw mailprogramma dat u op de pc heeft geïnstalleerd?
welk mailprogramma gebruikt u dus om door te zenden?
en wilt u die mail (met bijlage) dan doorsturen als bijlage of gewoon doorsturen?
het formaat van de bijlage is wel vrij groot trouwens.
het is al gezegd: sla de bijlage op en verstuur die dan met een nieuwe mail van uzelf (en met bcc), dan staat de oorspronkelijke afzender ook niet meer in de tekst onderaan de mail.
ik ontvang ook wel incidenteel een vaker doorgestuurde mail met bijlage in de vorm van een pps vanuit een of ander mailprogramma met veel fratsen erin en daarvan kun je dan nauwelijks iets verwijderen als het al lukt. daar zijn vaak ook adressen niet uit verwijderd en staat in het onderwerp ook vaker fwd e.d. vermeld. ik ben overigens nooit zo blij met dergelijke mails en stuur alleen incidenteel de bijlage door die ik dan eerst opsla.
maar mogelijk begrijp ik uw verhaal niet zo goed?