Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 19-10-2014 10:58:24
Geldzaken & Recht

Huur verrekenen met borg

@wimmie
ik was in de veronderstelling, dat de uitdrukking 'hoeren, snoeren, taxi rijden' bekend was, maar dat blijkt dus niet het geval. een domme reactie kan dan ook niet uitblijven. het zij u vergeven.
afijn, het hoeft in ieder geval niet letterlijk genomen hoeft te worden. dat is overigens bij veel uitdrukkingen het geval, maar dat terzijde. de bedoeling is aan te geven, dat mensen die al hun geld over de balk gegooid hebben, alles verbrast hebben, alles verzopen hebben en/of de boel oplichten etc. beter af zijn als het gaat om het krijgen van een pro deo advocaat, dan iemand die gewerkt heeft en wat geld bewaard heeft. nergens staat verder dat ik vind, dat mensen met weinig geld hoeren, snoeren, taxi rijden. dat is uw eigen (kortzichtige) intepretatie. typisch een reactie van een links georienteerde kansloze, die zijn ellendige bestaan afwenteld op de boze buitenwereld en zich bij de minste of geringste kritiek in de kont gebeten voelt. diezelfde buitenwereld mag meestal nog wel opdraaien voor de sponsoring van dat zelf gekozen bestaan.

en ja, mijn huurder had nog minimaal 150 andere schuldeisers. dat kan allemaal in nl. het feit trouwens, dat u mijn bewering in twijfel trekt, zegt veel over u. mijn punt is dat ik dat schandalig vind, aangezien het gemeensschapsgeld betreft. dat u dat niet vind, geeft te denken.
nog een tip: doe uw oogkleppen af en lees uzelf beter in! niet iedereen die naar hier komt is een vluchteling.