Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 19-10-2014 17:29:56
Geldzaken & Recht

Slapende postbank?

1 waarom heeft ing geen contact opgenomen of klaagde er niemand?

2 ben ik de enige of genieten andere van deze inkomsten?

3 ik wil niet frauderen maar gelijk terug boeken van nu pagina ri zonder enig onderzoek en sinds 3 februari eerste geld zal het voor mij geen haast hebben....

4 als ik geld terug stort en ing het als bank ook gaat doen voor iedereen ben ik voor 5 mensen..... ja want die ik zelf terug betaalde opnieuw door ing worden gedaan krijg ik saldo tekort.... en wie regelde dat dan?

5 donderdag kijken en omdat ik het ook niet weet maar hier op zondag vragen is redelijke termijn voor slapende rekening en daar zijn er nog vele van.

6 ik ga pas na ing als ik er tijd voor heb en volgende week erg druk dus kan nog wel even duren.
ik weet nog van enkele maanden terug voor ing rekening van stichting dat ik ook 2 kopjes koffie moest wachten voor ik aan de beurt was eindelijk.....