Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tilpend - 19-10-2014 18:05:47
Geldzaken & Recht

Slapende postbank?

[quote=tot15karakters schreef op zondag 19 okt 2014, 11:37]
ik heb geen rechten en hoef dit niet maar 11 pagina's terug boeken en er komt nog wekelijks binnen, hoe stop ik dat?


u heeft inderdaad geen rechten en een fatsoenlijk mens zou zijn best doen om het geld terug te storten naar de opdrachtgevers. dat het nu 11 pagina's met boekingen zijn, komt doordat u zelf geen ene moer hebt gedaan om de betalingen te stoppen.

u zou bijvoorbeeld aan één van de vijf personen die aan u betaald heeft, kunnen vragen voor wie het geld wel bestemd is en daar dan contact mee opnemen. u zou ook contact kunnen opnemen met de ing.

als u het geld omzet in bitcoins en de koers straks daalt, heeft u een groot probleem want u hebt geen recht op dit geld en de opdrachtgevers kunnen u voor de rechter slepen. u moet dan nog steeds het oorspronkelijke bedrag terug betalen maar dat heeft u dan niet meer. ook zal de belastindienst u flink te grazen nemen (en terecht) als ze hier achterkomen.

wees een fatsoenlijk mens en doe wat moeite, slaap u waarschijnlijk ook een stuk beter.