Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

barnhoorn
barnhoorn - 19-10-2014 20:46:49
Computers & Telefonie

Isdn modem

[quote=jftm schreef op zondag 19 okt 2014, 18:14]waarom vraag je niet bij, of telfort, of kpn, gewoon een volwaardig adsl abonnement aan? ik heb uit de isdn tijd ook nog twee nummers op de beschikbare twee telefoonpoorten van de adsl modem.
let wel op dat u de twee telefoonummers alleen kunt meenemen van een bestaande situatie. volgens mij is het niet altijd mogelijk om ze opnieuw aan te vragen bij een provider.

de andere onderdelen in uw huis zijn toch zeker switches (of splitters)?
ik heb zelf een extra wifi access point op zolder om het draadloos bereik wat uit te breiden.
de versie die ik heb, is aangesloten met een cat5 utp kabel op het lan van een van de pporten in de modem beneden. het is dus geen wifi extender!

telfort vertelt mij dat zij maar mogelijkheid hebben om 1 telefoonnummer te laten gebruiken, een extra telefoonnummer is bij hen niet mogelijk, aldus telfort! dan kan ik wel naar een andere provider maar dat is duurder en ben ik met de nieuwe situatie goedkoper uit en heb de voordelen bij kpn van weekend gratis bellen, door de weeks bellen via preselect. en daarnaast bel ik nog veel met freevoipdeal die ik op een van de voip poorten van het internet aansluit. als ik twee nummers via de internetprovider ga gebruiken kan ik freevoipdeal wel vergeten. en welke provider je ook neemt, de belkosten per minuut zijn niet echt weinig.