Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rodanos - 19-10-2014 23:26:31
Computers & Telefonie

E-mail

Hoi gerbera,

ik begrijp dat zolang een bericht nog in postvak in staat je niets kan verwijderen maar het rare is als ik het bericht op doorsturen klik er vrijwel niets meer is te zien.alleen mijn email adres en er staat in het onderwerp waar de mail over gaat,ik doe dan de mail naar mezelf sturen en als die mail binnen is staat er onderin de mail weer van wie de mail in eerste instantie afkomstig is.
dus zoals hier boven al is te zien,in mijn vorige bericht,dat na het klikken naar doorsturen de meeste gegevens er niet meer in staan,zoals van wie de mail afkomstig is,dus dan kan van wat er niet in staat ook niet verwijderd worden.
het vreemde is dat mocht ik die mail toch versturen naar mij zelf die gegevens van de afzender er weer in staan onderin de mail als doorgestuurd bericht.
ik snap niet als ik een bericht doorstuur de gegevens van de eerste afzender er niet meer in staat.
ik hoop dat je nu misschien begrijpt dat wat,edrick zegt,van doorsturen,afz.verwijderen dus niet verschijnt als ik het bericht op doorsturen heb staan.
in het verleden heb ik deze moeilijkheden als eens gehad en toen kon ik weghalen wat nodig was,maar van de week kreeg ik weer het zelfde probleem als toen,ik heb ook gesproken met de help-desk van upc maar die konden mij ook niet verder helpen!
dus mijn hoop was gebaserd op de experts van vraag en antwoord.

willem.