Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kids300209
kids300209 - 20-10-2014 12:42:39
Geldzaken & Recht

Welke rubriek te gebruiken ?

Het vervolg: nogmaals juridisch advies ingewonnen na het lezen van jullie adviezen en weigering van webwinkelier om de zaak netjes op te lossen. het is uitermate helder, maar niet makkelijk op te lossen. wij staan volledig in ons recht aangezien er ondeugdelijk product is geleverd en feitelijk is de vermeende door ons aangebrachte schade totaal niet ter zake doende.

nu is de vraag wat is de vervolgstap om deze webwinkelier te bewegen naar ontbinding koopovereenkomst (maw geld terug) of het alsnog leveren van het juiste product. consuwijzer en rechtsbijstand stellen dat er een aangetekende brief naar toe moet met daarin nogmaals de formele sommatie tot ontbinding of leveren juiste product. bij geen reactie of passende oplossing dan is er geen andere weg dan een dure gang naar de rechter. het lijkt erop dat deze webwinkelier daarop aanstuurt en er vanuit gaat dat wij ons dan maar berusten in het geschil.

aangezien deze club nergens bij is aangesloten is overigens de weg naar een bindende uitspraak van een geschillencommissie geen optie.