Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 20-10-2014 15:36:59
Geldzaken & Recht

Koophuis en vriendin weg.

[quote=henk timmers schreef op maandag 20 okt 2014, 15:02]
het financieele deel wat mij betreft zit wel goed omdat ik dan ook minder hoef te besteden aan bv haar kids en mijn partner en dan alleen voor mij eigen de kosten draag.
i

ik hoop voor u dat de bank daar ook zo over denkt, maar als uw inkomen geen probleem blijkt te zijn dan staat u niets anders te doen dan het eigenaarsdeel van uw partner over te nemen en daar heeft u o.a. een nieuwe hypotheek voor nodig die alleen op uw naam staat.
lees mijn eerdere reactie nog eens goed door of ga naar de bank om u alles te laten uitleggen en de opties met u te bespreken.
niets doen is geen optie omdat bij een scheiding de hele boedel, daarbij hoort ook de woning, verdeeld moet worden.

dat u alles tot heden betaald heeft is van geen enkel belang omdat beide partners evenveel rechten hebben. u kunt hierover bij de scheiding wel nadere afspraken maken en deze laten vastleggen.