Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 20-10-2014 19:00:25
Huishouden & Energie

Ikea

[quote=mitzistuflinky schreef op maandag 20 okt 2014, 16:09]

heb wel een auto, maar rij alleen korte afstanden, vandaar ook dat toen der tijd, de stoelen per brief heb besteld, dat kon dus wel. ik wil gewoon weer in mijn stoel kunnen zitten, een paar schroefjes en moertjes (ik wil er voor betalen) hoe moeilijk kan dat zijn. vraag ik teveel ?

"arresteert" u dan een vriend of bekende, stop hem/haar met stoel in uw auto en laat degene dan voor u, in uw eigen tuut, de moeren, bouten en weet ik veel wat nog meer ophalen. lijkt me het meest voor de hand liggende. en voor u mij ook gaat "uitfoeteren": ik rij ook niet "ver weg meer" en loop ook slecht. 't lijkt mij de voordeligste oplossing. of, alweer met stoel, naar de lokale ijzerwinkel. die hebben ook van alles op voorraad.