Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 20-10-2014 19:21:31
Computers & Telefonie

Capaciteit lokaal c

Nou nu worden er dus al 2 alternatieven voor windirstat aangedragen.
ff eerst ik zei al een tool voor dit doeleinde aangezien smaken verschillen.
maare ik zie niet hoe die aangedragen tools beter of toepasselijker zouden zijn.
die van helediepezucht heeft haast een dos interface, dat kijkt nu ook niet bepaald makkelijk.
die van gompy2 is zo'n beetje hetzelfde als windirstat alleen dan zonder de grafische representatie vh schijfgebruik. hoe dat iets makkelijker zou maken? met zo'n grafische representatie kun je tenminste zonder nog tig mapjes te doorlopen zien waar de ruimte nu echt aan op gaat.

en over sites als download.com als men ff oplet en verder kijkt dan de grote download knop van die lui zelf kun je ook altijd wel een directe link vinden. in de link van hierboven staat zelfs letterlijk "direct download link" erbij. anno 2014 mag je toch wel verwachten dat men een stuk bekwamer is in de omgang met internet dan 10-20j terug en dit soort dingetjes niet meer nadrukkelijk aangehaald hoeven worden! laat staan te waarschuwen voor het beleid van sites als download.com.