Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 20-10-2014 20:34:25
Computers & Telefonie

Capaciteit lokaal c

@endemion.

je zou freediskanalyzer eens kunnen downloaden en eens kijken welke nu werkelijk overzichtelijker is.
het is mijn persoonlijke inschatting dat voor een niet of minder geoefend computergebruiker freediskanalizer veel overzichtelijker is.

v.w.b het programma's downloaden via download.com, dan daag ik jou uit om het programma wat "helediepezucht" aan heeft gegeven, op te halen en te installeren.
hier is de link, je kunt er zo op klikken, hier-> http://download.cnet.com/spacemonger/3000-2248_4-10050288.html">download.com
en dan kom je hier vertellen wat je allemaal mee gekregen hebt met die installer van download.com voor het programma spacemonger, oké?
grote downloadknop of niet, er is maar 1 downloadknop en het heeft er totaal niets mee te maken of men 10-20 jaar geleden ergens intrapte of anno nu 2014 nog, er waren toen mensen die net met internet begonnen en die heb je nu nog steeds en die zul je altijd blijven houden.

als jij de mening hebt dat net met internet beginnende personen dat kunnen zien en inschatten waar ze allemaal op klikken en wat ze in werkelijkheid doen, het advies eens goed op dit en andere forums rond te gaan kijken en de vragen over plotseling opgedoken zoekmachine en vreemde browsers en allerlei andere plotseling opgedoken rotzooi door te lezen, daar wordt jij beslist wijzer van....