Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 20-10-2014 21:17:52
Computers & Telefonie

Capaciteit lokaal c

Als ik meerdere screenshots van fda bekijk krijg je een prima indruk van het programma. denk dat installeren weinig toevoegt. ik blijf bij wat ik gezegd heb, ben dan ook zelf van zo'n soort tool over gestapt naar wds. daarbij is wds helemaal niet speciaal voor geavanceerde gebruikers, het is gewoon een eenvoudig tooltje om overzichtelijk in kaart te brengen hoe het ervoor staat met je schijfruimtegebruik.

wbt download.com, "uitdaging" aangenomen.
hier het verslag in screenshots van elke stap na de directe link aangeklikt te hebben.
http://www76.zippyshare.com/v/33928722/file.html

dus gewoon ff opletten welk linkje je aanklikt dan is er niks aan de hand.

tja je kunt verschil maken tussen downloadknop en download link. maar dat is feitelijk niet juist. er bestaan enkel download links. zo zijn er wel degelijke meerdere download links op die pagina te vinden. de een van hun zelf met hun eigen troep erbij en een direct vd maker vh stukje software.

"die net met internet begonnen en die heb je nu nog steeds"
dat net zoiets als zeggen je kan altijd een meteoor op je kop krijgen dus ga altijd je huis uit met metalen paraplu boven je hoofd.

"en die zul je altijd blijven houden"
ja hoor maar ondertussen is schrijven met pen en papier al ondergeschikt aan elektronische invoer en trapt een kind van 6 al niet meer in nep download knoppen ed.

er is ook duidelijk een sterke afname waar te nemen wbt "de vragen over plotseling opgedoken zoekmachine en vreemde browsers en allerlei andere plotseling opgedoken rotzooi" op computer forums. de massa heeft echt wel iets geleerd de laatste 10-20j. en dat mag ook wel want er wordt ook al net zo lang voor gewaarschuwd wat onderhand toch wel eens op een lager pitje mag, ofwel niet per definitie uitgaan van de beginnende cyberspace gebruiker maar de mens die al een heel tijdje geleden onder die spreekwoordelijke steen steen is uit gekropen.