Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jj
jjso - 21-10-2014 10:26:33
Geldzaken & Recht

Welke rubriek te gebruiken ?

[quote=tenormin schreef op maandag 20 okt 2014, 21:13][quote=jjso schreef op maandag 20 okt 2014, 20:04]inderdaad [edit - redactie] uit franeker
het is voor ons geen enkel probleem,
wij hebben u meerdere malen medegedeeld dat wij u deze laarzen niet hebben geleverd.

oh, nu is het duidelijk, u heeft de laarzen helemaal niet geleverd?

[quote]wij hebben u goede laarzen opgestuurd, u stuurt ons verkleurde en beschadigde laarzen terug.



oh, u heeft toch laarzen opgestuurd. rare klant zeg, om 1 laars een andere kleur te geven!

[quote]die u volgens eigen zeggen onbeschadigd had geretourneerd. later verspreidt u een foto waarop duidelijk te zien is dat dit niet het geval is en komt u op uw woorden terug. ons advies was per direct na uw dreigmail (uw 1e mail) om de juridische weg te bewandelen. dat doet u echter niet en gaat door met valste aantijgingen en vuilspuiterij.

hé, u ziet geen kleurverschil maar alleen het krasje? pearl heeft een aanbieding brillen, misschien daar maar eerst kijken voor u zo bars reageert op een paar duidelijk niet bij elkaar horende laarzen? of denkt u dat de ts het ge-foto-shopt heeft?

inderdaad wij hebben de laarzen die de klant heeft geretourneerd niet geleverd.
dat hebben wij regelmatig medegedeeld. daarnaast zijn de laarzen beschadigd.
de klant beweert dat hij ze onbeschadigd in de doos heeft gedaan. gezien de foto kan dat dus ook niet waar zijn. bovendien is het geen klein krasje maar een kras door de hele bovenlaag heen. dat zie je echt niet over het hoofd. ook niet als je vergeten bent je pearl bril op te zetten.