Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mebo
mebo - 21-10-2014 11:25:25
Geldzaken & Recht

Wat is de minimum brandtijd van geel bij een driekleurig verkeerslicht

U heeft niet in de bus maar tijdens het uitoefenen van uw functie met de bus een bekeuring gekregen.
naar ik aanneem bent u lijndienstchauffeur en hebben de bussen waarmee wordt gereden een platte neus. veel lijndienstchauffeurs hebben de neiging om bij een verkeerslicht zo dicht mogelijk achter hun voorganger te gaan staan.
dit zie je regelmatig gebeuren bij personenauto's, maar ook bij hoge voertuigen waardoor het zicht op de weg en alles wat daarmee te maken heeft volledig aan hun gezichtsveld onttrokken wordt.
als (excuseer de opmerking) een blind paard rijden ze achter hun voorganger aan en meestal gaat dit goed, maar als het dan een keertje fout gaat dan ligt de fout altijd bij iemand of iets anders zoals in dit geval de afstelling van de verkeerslichten in twijfel wordt getrokken.
afstand en overzicht houden en jezelf overtuigen of er wel of niet (door)gereden kan of mag worden.