Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 21-10-2014 11:54:46
Huishouden & Energie

Hoe is dit geregeld?

Jammer genoeg voor u heeft de woningbouwvereniging geen enkele verplichting naar de particuliere huizenbezitter. de woningen worden gerenoveerd om vervolgens tegen een hogere huurprijs weer te worden verhuurd. als ze t.z.t. weer in de verkoop gaan is dit inderdaad nadelig voor de verkoop van uw woning.
als u uw woning weer zou willen verkopen moet u zich er goed van overtuigen dat er destijds bij de aankoop geen beperkingen of verkoopvoorwaarden zijn opgelegd m.b.t. de verkoop.
u zou voor het laten voegen van de gevels, zoals @zoekster al aangeeft, een offerte kunnen aanvragen voor het uitvoeren van de werkzaamheden. de prijs zou lager uit kunnen vallen omdat ze toch al bezig zijn.

een alternatief is om de voeger(s) persoonlijk te benaderen of ze interesse hebben in de klus