Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 29-10-2014 03:02:10
Voeding & Gezondheid

Pizzaburger!

[quote=pieterwolters schreef op dinsdag 21 okt 2014, 09:05][quote=gerbera schreef op zondag 19 okt 2014, 16:39][quote=carola.83 schreef op zondag 19 okt 2014, 16:06]ingrediënten pizza burger: rommel, troep en afval! de pizza is rijkelijk belegd met een topping van salami, gekookte ham, champignons en een mix van edammer- en cheddarkaas. en dat noem je rommel,troep en afval ? ach ja smaken verschillen.

als het echt salami, gekookte ham, champignons en een mix van edammer- en cheddarkaas zou zijn heb je een punt. de ervaring leert echter dat bij dit soort prefab eten kwaliteit van de ingrediënten van ondergeschikt belang is. staat toch echt op de verpakking dus moet het waar zijn. ja en wat de kwaliteit betreft, zou zeggen probeer het eens.