Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rodanos - 22-10-2014 00:14:18
Computers & Telefonie

E-mail

Hallo experts,

ik heb inderdaad ook windows live mail,maar niet onder de e-mail naam als die ik gebruik bij de webmail van upc.

ik heb een mail met een ppc bestand verstuurt naar de live mail die ik,overigens weinig gebruik,dat is nog een hotmail adres,die mail kon ik terug sturen naar mijn webmail van upc toen de mail binnen was op de live mail en ik klik naar doorsturen toen kon ik inderdaad het gedeelte waar staat doorgestuurd bericht wel verwijderen.

ik heb na het verwijderen van het doorgestuurde bericht de mail weer terug verstuurt naar de web mail van upc en tot mijn verbazing kwam de mail daar binnen zonder doorgestuurd bericht onder de mail.

ik begrijp niet dat ik het doorgestuurde bericht na doorsturen wel te zien kreeg onder de mail via de live mail en bij de web mail zie ik het doorgestuurde bericht niet om te verwijderen,dus denk ik dat ergens in de instellingen van de webmail iets weggehaald of ingevuld moet zijn zodat ik ook bij de web mail na het doorsturen het gedeelte met doorgestuurd bericht dan kan verwijderen

dus resume,bij de live mail zie ik,als ik het bericht doorstuur wel het gedeelte doorgestuurd bericht als ik op doorsturen heb geklikt wel,maar bij de webmail van upc niet het gedeelte doorgestuurd bericht ziet staan als ik op doorsturen stond,zodat ik het ook niet kan verwijderen.waarom dat zo is ?????.
maar goed het is toch een gedeeltelijke oplossing omdat al mijn e-mail verkeer loopt via de web mail.,dus dat wordt dan nog even puzzelen om de naam die ik gebruik bij de web mail ook te krijgen bij de live mail.

ik heb al verschillende keren geprobeerd om de email naam die ik gebruik bij de web mail ook toe te kunnen voegen bij de live mail,is me tot op heden niet gelukt vandaar ik nog steeds de web mail gebruik van upc.

dus nog maar eens proberen om het e-mail adres van web mail naar de live mail te krijgen.

willem.