Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

_i
_interpolis_ - 22-10-2014 11:59:38
Garantie & Verzekeringen

Royement verzekeringen

[quote=swift76 schreef op maandag 20 okt 2014, 17:06]beste interpolis,

fijn dat via dit forum er wel een directe reactie komt vanuit interpolis. namelijk op geen enkele manier krijg ik contact met jullie. telefonisch word ik doorverbonden naar de rabobank, ook als ik voor een andere optie ga, zodra bekend is dat ik via de rabobank alles heb lopen...doorverbinden!
klacht indienen via klachtenformulier op jullie site geeft hetzelfde resultaat.

op dit moment is dit verhaal als het goed is vandaag geescaleerd naar een teamleider binnen de rabobank en deze zou dit opnemen met een casemanager van jullie kant. ik wacht de uitkomst hiervan even af.

dinsdag ontving ik uw e-mail met de stukken. bedankt daarvoor! ik heb meteen bij verkoopondersteuning en bij debiteurenmanagement vragen gesteld om helder te krijgen wat er nu is gebeurd en op welke manier wij u verder kunnen helpen. op de reacties wacht ik nog. u ontving van mij ook een ontvangstbevestiging met mijn contactgegevens. mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.