Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dh
dhynamixx - 23-10-2014 18:26:50
Garantie & Verzekeringen

Kan een maatschappij mij gewoon eruit ''gooien'' ?

[quote=tijger1 schreef op donderdag 23 okt 2014, 18:08]dus u hebt in twee jaar één keer een grote waterschade geclaimd, waarbij wat delen over het hoofd gezien zijn, die u blijkbaar daarna apart nog een keer gemeld hebt.

en nadien hebt u nog drie keer wat geclaimd.

dus u bent een grote kostenpost voor de verzekering. logisch dat zij de verzekering tzt niet willen voortzetten.

houd er rekening mee dat als u u elders verzekerd er vragen gesteld worden over het schadeverleden. geef dat eerlijk op, want mocht er zich weer een schade voordoen, en de nieuwe verzekeraar komt er achter dat u oude schadegevallen niet gemeld hebt, zij geen uitkering zulken verlenen en u zullen royeren zonder dat u de premie terugkrijgt.

ik weet natuurlijk niet wat u allemasl geclaimd hebt, maar u hebt inderdaad een "afwijkend claimgedrag" en daar past een verzekeraar voor.

nee die items waren vermeld bij de eerste schade, alleen niet op de lijst(en) gezet om uit te keren bij nn dus moest ik ze daarna alsnog los doorgeven. het waren wat items die hadden eigenlijk bij de eerste claim gewoon erbij hadden moeten staan. omdat er storm/waterschade was werd alles weg gehaald en ''schoon gemaakt, en er werd een index op gemaakt van de items'' wat kapot was, en wat niet.

als er een schade voordoet waar je voor verzekerd bent claim je dat, daar heb je een verzekering voor? alleen de maatschappijen hun zakken vullen en de klant alleen premie betalen? dat is wat ze het liefst willen natuurlijk. dat weet ik wel.