Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dh
dhynamixx - 23-10-2014 18:41:20
Garantie & Verzekeringen

Kan een maatschappij mij gewoon eruit ''gooien'' ?

[quote=diumenge schreef op donderdag 23 okt 2014, 18:10]dus... een vraag en een claim hoorde bij een eerdere. dwz zes (!) claims binnen twee jaar. logisch dat ze je er uit willen gooien. ik neem voor het gemak maar even aan dat u inmiddels meer hebt ontvangen dan betaald. absurd.

ik heb in alle jaren (22 of 23 denk ik) dat ik verzekerd ben één keer wat geclaimd.

mag het? ja, daar zal vast wel iets over in de voorwaarden staan.

tsja, dat mag.

als u niks qua schades heeft geleden dan is dat ook niet nodig toch? doen er zich wel situaties voor waarin u een beroep moet doen op de verzekering dan is dat toch niet meer dan logisch dat dat gebeurd. het is niet dat ik om storm schade vraag, beetje kromme redenering. omdat u toevallig maar één keer wat geclaimd heeft zullen ze vast blij zijn met u, en al uw jaren trouwe premie betaling als een soort giro 555.. maar dat staat niet in verhouding met deze situatie.

er staat nergens in de voorwaarden '' u bent verzekerd, maar als u meerdere malen de sjaak bent en ons nodig hebt gooien we u eruit, dat lees ik nergens. clausule dit en dat overal voor verzekerd! tot je het nodig heb?''

daarnaast heb ik een 100 euro eigen risico in het contract staan, het is dus niet dat er elke maand om elke scheet een claim de deur uit ging.

en wat ik al eerder vermelde ook, de laatste 'claim' waardoor ik de brief kreeg, was een vraag en dat is door hun omgezet/geregistreerd als een 'claim', wat niet eens een claim was. want het was puur voor informatie kwestie over wat ik moest/kon doen.