Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dh
dhynamixx - 23-10-2014 18:51:19
Garantie & Verzekeringen

Kan een maatschappij mij gewoon eruit ''gooien'' ?

[quote=getty schreef op donderdag 23 okt 2014, 18:33]ik vind zo vaak claimen in 2 jaar ook echt absurd. of bent u zo'n brokkenpiloot of pechvogel?
hier in 20 jaar gelukkig nog nooit wat hoeven claimen. u vertoont zeker afwijkend claimgedrag en dat kan een reden zijn om u uit de verzekering te gooien.

ik had een erg grote storm/water schade in een opslag ruimte die ook onder de dekking viel waar drie kwart van de inboedel in stond omdat er in het huis nieuwe vloeren werden gelegd, verbouwingen plaats vonden en er geschilderd werd op dat moment. dat was inderdaad erg grote pech. en als u goed leest leg ik uit dat bij die claim (uit de schade lijst , items ontbraken op het moment van uitkeren!!) die stonden wel op de lijst van het bedrijf dat de schade(s) opnam, maar niet op de lijst van de verzekeringsmaatschappij tijdens uitkeren. daar heb ik ze op gewezen en op geattendeerd (2x geloof ik) en die items zijn als losse claims geregistreerd. terwijl ze onder de eerste claim vielen... het was redelijk hectisch toen en ik heb pas later de schade lijsten echt goed doorgenomen, en kwam erachter dat er wat ontbrak.

ook is er niet op elke geregistreerde claim uitgekeerd, omdat dit vraagstukken waren en geen echte 'claims'