Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dh
dhynamixx - 23-10-2014 19:00:59
Garantie & Verzekeringen

Kan een maatschappij mij gewoon eruit ''gooien'' ?

[quote=tijger1 schreef op donderdag 23 okt 2014, 18:45]afgezien van uw claimgedrag hebt u een verkeerd idee van de vergoeding tegen nieuwwaarde.

in uw voorbeeld van die i-phone krijgt u zeker niet € 900 minder € 100 eigen risico uitgekeerd.

u krijgt een bedrag uitgekeerd om na zoveel jaar een zelfde soort toestel te kopen en als dat niet meer kan, omdat zo'n toestel niet meer bestast, een toestel met diezelfde specificaties. en die zal stukken goedkoper zijn na zoveel jaar. dus er wordt geen € 800 gestort door nn.

fout. ik krijg de nieuwwaarde vergoedt (mijn aanschaf waarde) van een item tot 10 jaar naar aanschaf datum 100% vergoed; contractueel. mits ik de aankoopbon kan overleggen, en anders houden ze wel de google/internet/gelijkwaardige prijzen aan. minus de 100 euro eigen risico.

ze bieden dit pakket met deze 10 jaar nieuwwaarde + all in dekking ook niet meer aan. (de reden lijkt me duidelijk) maar zo staat dit nog wel vast in mijn contract met hun, en het is wel degelijk zo.

niks gelijkwaardig of dag waarde of wat dan ook.