Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 24-10-2014 11:53:52
Geldzaken & Recht

Lammy leren jas laten vermaken

Als de jas niet goed is opgemeten, dan is hij verplicht dit te vergoeden wegens het leveren van een wanprestatie. hij zal zijn verzekering moeten aanspreken, die zal de jas dan wel naar waarde beoordelen. hij zit dan fout, hij heeft afgespeld en had met zijn ervaring moeten weten dat het te krap is gemeten. door het verzetten van de knopen, krijg je ook wel het vermoeden dat hij zelf doorhad dat er iets niet klopte.
aan de andere kant moet het wel heel duidelijk zijn dat de jas nu te klein is. een trui onder een jas, scheelt bijv. meteen al een slok op een borrel. alleen u weet of u met de juiste kleding aan, de jas heeft laten verstellen.

het beste kunt u hem per brief/mail aansprakelijk stellen voor de schade. als hij niet mee wil werken, dan kunt u uw rechtsbijstand inschakelen.