Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 24-10-2014 12:24:20
Computers & Telefonie

Computer geeft geregeld een harde brommende geluid..

Anderen schreven het al, vermoedelijk de ventilator.
de bevestiging van de harde schijf kan ook wat losgeraakt zijn en dat er daarom de trillingen van het ronddraaien door gegeven wordt aan het chassis, maar dat denk ik niet.
de harde schijf intern is het denk ik helemaal niet, als het zo ratelt en rammelt en bromt dan had je al eerder foutmeldingen gekregen bij het lezen en wegschrijven van en naar de schijf.

haal maar een zijkant los van de kast, bij een gewone desktop de linkerkant,, dan kun je het zelf horen, eventueel de kast van binnen uitzuigen met een stofzuiger, met name de ventilator van de voeding, want daar komt het denk ik vandaan, en de processor en de ventilator van je videokaart, mocht die daar op zitten.
stekker uit de kast trekken en voorzichtig met borstelmondstuk en dat platte smalle mondstuk over en langs de onderdelen gaan.
als je die kast nog nooit los gehad hebt zul je denk ik wel schrikken.