Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 24-10-2014 14:53:33
Computers & Telefonie

Knaakland - fraude??

Dacht ik meteen een gerechtelijk bevel te krijgen, nee, we mogen nog even echt lachen:

aankondiging gerechtelijke procedure
betreft: knaakland.nl inzake vip account
geachte heer/mevrouw,

onder verwijzing naar de diverse stukken en met name naar de formele ingebrekestelling en onze algemene voorwaarden, delen wij u het volgende mede:

van de incasso-afdeling van ons kantoor ontvingen wij uw dossier.
gebleken is dat een buitengerechtelijke oplossing niet meer tot de mogelijkheden behoort.
cliënte heeft ons dan ook verzocht de zaak aan te brengen bij de kantonrechter.

voordat wij de dagvaarding – welke wij reeds in concept hebben opgesteld - daadwerkelijk aan u laten betekenen door de gerechtsdeurwaarder, stellen wij u nog één maal in de gelegenheid de vordering zonder bijkomende gerechtelijke kosten te voldoen.

indien vrijdag 24 oktober 2014 geen betaling van het totaal verschuldigde bedrag ad € 10,00 hebben, dan zullen wij genoodzaakt zijn de dagvaarding per ommegaande aan u te laten betekenen. u kunt betalen door uw paysafe card code ons toe te sturen op: https://docs.google.com/forms/d/1shlqhz8eorlh2y7blzinkrpw91pcdqaywtus02gfmkg/viewform?usp=send_form

alle uit de gerechtelijke procedure voortvloeiende kosten, welke minimaal € 350,00 bedragen, zullen dan tevens op u worden verhaald en middels een eventueel beslag op inkomsten en/of (on)roerende eigendommen, opeisbaar worden gesteld.

voor meer informatie kijkt u op: http://www.knaakland.nl/pages/vip.php

vertrouwend u voldoende te hebben geïnformeerd.

hoogachtend,
juridische afdeling
knaakland.nl


aansluitend nog dit bericht ontvangen:



geachte,

morgen zal onze gerechtsdeurwaarder een dagvaarding uitbrengen tegen u, maandag of dinsdag zal hij deze persoonlijk bij u langs brengen.
de extra kosten hiervoor bedrag €178,30 en zullen we morgen, zodra de gerechtsdeurwaarder begonnen is met uw dagvaarding, in rekening brengen.

mocht u toch vandaag nog de betaling van €10,- doen voorkomt dat een hoop extra kosten en een bezoek van de gerechtsdeurwaarder.

wilt u toch nog betalen? klik dan hier en betaal snel!

in afwachting van uw reactie verblijf ik onder alle reserves,

mevrouw janssen


zoals de lezers begrijpen ben ik ook heel erg bang geworden (maar niet heus) en verwacht ik niet dat maandag of dinsdag er een deurwaarder komt. nogmaals aan allen: niet betalen, dit is fraude.