Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

purlle
purlle - 24-10-2014 15:03:22
Geldzaken & Recht

Toeslagen terugbetalen 2 jaar

Idd. de belastingdienst vindt dat zij altijd gelijk hebben, post bij hun in systeem als verstuurd, jouw probleem als je het niet hebt gekregen. wij moeten binnen 6 weken ergens op reageren, ander is het gewoon een kwestie van "jammer dan" maar zij mogen er gerust een half jaar over doen om brieven te beantwoorden of zelfs nog langer zonder dat je hun als burger sancties op kunt leggen.

je zou toch denken dat de belastingdienst kan zien wat je inkomen is en zo zelf zou kunnen controleren of een toeslag terecht of onterecht wordt aangevraagd.

ik ben ook in een zaak met hun verwikkeld, ze eisen geld van mij terug, zij betalen wel toeslagen maar niet op mijn rekeningnummer zodat ik niets kan controleren maar mag achteraf wel het onterecht door hun betaalde terugbetalen. ze beweren bij hoog en laag dat ik wel een beschikking heb ontvangen, nou niet dus. ze doen a.h.w. leuk boodschappen van andermans geld zonder te vragen of dat nodig is en leggen de rekening bij een ander neer. als ik hier kritische vragen over stel, krijg ik domweg geen antwoord.

bij de belastingdienst zijn het net een stel paria's die een ander gewoon kapot maken omdat zij ongrijpbaar op een troon zitten. van eerst gedane telefonische toezeggingen wordt later gezegd dat het niet klopt en dat diegene van wie de naam n.b. genoteerd is er (toevallig) niet meer werkt.
woest en machteloos maakt dit soort gedrag mij; als ik zoiets zou flikken op mijn werk, kan ik meteen ophoepelen.