Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 24-10-2014 15:10:51
Geldzaken & Recht

Oxxio heeft me onterecht geworven!

Dit was colportage en de juiste procedure voor colportage is niet gevolgd. u had een formulier moeten krijgen om te kunnen ontbinden.


men heeft u niet goed en volledig geïnformeerd, daarmee gaat de bedenktijd van 14 dagen over in een bedenktijd van een jaar.http://www.slachtofferhulp.nl/geweld/delicten/verkrachting-aanranding/

ik vraag me af of men bij oxxio erkent dat u een colporteur aan de deur heeft gehad. als dat zo is, dan kunt u meteen het contract ontbinden.

leest u dit https://www.consuwijzer.nl/thema/verkoop-buiten-verkoopruimte">klik en dit https://www.consuwijzer.nl/elektronica/voor-de-koop/informatieplicht-verkoop-buiten-verkoopruimte">klik eens door.

ik raad u aan om voor gratis hulp bij het juridisch loket langs te gaan, of te chatten/mailen. bellen kan ook, maar dat kost 20 ct p/m

klik https://www.juridischloket.nl/">hier

volg de juridische route, op de politiek kun je wachten tot je een ons weegt.

eventueel zou u het kunnen aankaarten bij de geschillencommissie, maar misschien komt u er met wat dringende brieven zo ook wel uit.

mocht dit contract voor 13 juni zijn aangegaan, dan gelden er andere regels.