Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 24-10-2014 17:42:25
Computers & Telefonie

E-mail

Ik heb upc web mail,en opzich maakt het me niet uit dat als ik een mail verstuur dat de ander dan ook mijn e-mail adres weet maar stel dat iemand (bijvoorbeeld) op deze site zijn of haar e-mail adres kenbaar maakt om buiten deze site te mailen (is maar even een voorbeeld) dan ben ik daar een beetje huiverig in want ken hem of haar verder niet en zie het dan niet zo zitten dat de ander mijn e-mail adres weet ik zeg dit om het geheel wat duidelijker te maken waarom ik de vraag op het forum gesteld heb.
het is niet zo(wat sommige wellicht zullen denken) om een ander anoniem te mailen om de huid vol te schelden of lastig te vallen etc etc.maar gewoon uit een bepaalde huiverigheid en voorzichtigheid maar ook om te voorkomen dat de ander mij gaat zitten bestoken met mails maar ga even kijken en proberen wat jullie allemaal als oplossing heeft aangedragen