Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 24-10-2014 19:30:51
Geldzaken & Recht

Toeslagen terugbetalen 2 jaar

De oorspronkelijke vraag is inmiddels al wel behandeld. maar in dit kader toch nog wel een algemeen advies. als je om wat voor reden op de kleintjes moet letten, moet je ook gewoon op de kleintjes letten.

allereerst geen post meer met de postduif. die raak veel te vaak zoek. door de postbode en door jezelf thuis in je archief. bij digitaal hoef je zelf niets meer in je papieren mappen op te bergen. op de betreffende site gewoon wijzigen dat je alles digitaal wilt ontvangen. digitaal komt altijd aan en kan je 24 uur per dag inzien.

voor van alles en nog wat kun je op internet precies zien wat er gedaan wordt. betalingen en brieven en alles komt ook altijd aan (in je digitale postbus) bij de bank, belastingen, waternet, energiebedrijf.

volg ook dagelijks betalingen of er niets verkeerd gaat. bij een ander zag ik laatst dat 7 x een maandbedrag energie dubbel was afgeschreven. ‘hij had er nog niet naar gekeken’.

en de meeste websites als de belastingen, energiebedrijven, waternet e.d. zijn echt wel klantvriendelijk in gebruik. en bedenk, dat aan (bijna) alles gedacht zal moeten zijn. wat je zoekt moet er écht in staan, alleen soms wel even weten welke knop je moet aanklikken. ze kunnen zich toch niet veroorloven dat een miljoen mensen éven gaan bellen omdat een klant iets (onbenulligs) niet kan vinden.

gewoon er even voor gaan zitten, gewoon doen, concentreren en je komt vanzelf een heel eind verder, maar vooral in je eigen belang!

en vergeet vooral niet de helpfuncties met het vraagteken ? die staat boordevol met informatie en hulp om je op weg te helpen.