Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 24-10-2014 20:08:28
Computers & Telefonie

Hitman pro

Hitman pro, ooit bedacht door een nederlander (dat dan weer wel) is een aan éénschakeling van bestaande antivirus programma's die na elkaar de boel gaan scannen. schijnveiligheid creëren meer doet hitman pro niet. hitman pro gooit ook geen poorten dicht zoals bij een firewall programma want die vraagt éénmalig om een programma die van het internet gebruikt maakt om toestemming. de meeste internet gebruikers zijn in het bezit van een wifirouter daarin is al een standaard firewall ingebouwd die het thuisnetwerk tegen hackers beveiligd.
tot slot virussen op de pc komen steeds minder voor tenzij je elke link in een e mail opent. google gebruik je niet om de link naar je bank te vinden om vervolgens in te loggen dat doe door het web adres rechtstreeks in de adresbalk te typen.