Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
claudie222 - 24-10-2014 20:18:17
Voeding & Gezondheid

Swimbee

Ik heb meerdere mails gestuurd en krijg geen reactie. mijn zoon wordt ook niet uitgeschreven en die hebben ze zelfs het water in gedwongen, waarna we zeker niet meer bij ze zwemmen. maar er is zoveel gebeurd en ze liegen zoveel. nooit van me leven laat ik nog een kind daar zwemmen. ze blijven factureren en deurwaarders sturen. hangen de telefoon zo op en reageren op mails pas na bijna 4 maanden.
ze vertellen ons dat wij slechte ouders zijn en onze kinderen anders op moeten voeden. we moeten onze kinderen in het zwembad achterlaten zonder dat er een leraar ook maar ons heeft opgevangen aan het begin van een les.
zie je het al voor je je kind die niet kan zwemmen even het zwembad insturen.
nee nooit meer
3 zwemlessen in totaal denk ik 15 minuten het water in geweest en dan er 60 euro voor betaald. en de leraren laten je gewoon staan. of de grote dikke leidinggevend komt naar je kind toe en sleept hem hysterisch gillend het water in waar hij huilend om zijn moeder schreeuwt.
echt heel goed voor een kind dat al heel erg gevoelig is
een woord neigt naar mishandeling