Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 24-10-2014 20:20:08
Voeding & Gezondheid

Waarom mag hetzelfde product wel bij een winkel worden geruild maar niet bij de apotheek?

[quote=blackmadonna schreef op vrijdag 24 okt 2014, 20:07]bedankt voor uw antwoord...heb inmiddels een link gevonden waar het allemaal in staat:
https://www.consuwijzer.nl/thema/een-product-ruilen-of-terugbrengen

ondanks dat het zonder recept verkrijgbaar is en in andere winkels wel om te ruilen, begrijp ik uw argument volkomen. doch blijf ik bij mijn standpunt dat er duidelijk geïnformeerd moet worden dat er niets geruild mag worden, aangezien ruilen zo gangbaar is in de meeste winkels op welke voorwaarde dan ook. die gunst zou kopersbescherming moeten zijn. ik krijg iets mee waar ik niet tevreden over ben!
gelukkig zijn uw dochter en u gezond want blijkbaar is het de eerste keer dat er door de arts voorgeschreven medicijnen bij de apotheek zijn afgehaald. blijkbaar heeft u de jarenlange discussie in het kabinet, de burgers en de apothekers over het teruggeven van medicijnen en het hergebruik ook gemist.