Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 24-10-2014 21:56:08
Geldzaken & Recht

Toeslagen terugbetalen 2 jaar

[quote=mahadma schreef op vrijdag 24 okt 2014, 21:27]zeg tijger, nu heb ik het idee jij daar werk, nooit geweten dat je belastingambtenaar was, en dat je daar nog tijd voor hebt met de rest van al je (bij) banen .............



uiteraard heb ik daar tijd voor, want ik schuif de afwikkeling van die toeslagen gewoon jaren vooruit. zal ze krijgen die toeslag ontvangers ;-)


onbegrijpelijk dat mensen zo dom kunnen zij . ze maken zelf stomme fouten of doen helemasl niks als het fout loopt, maar het enige wat ze kunnen is instanties de schuld geven en jammeren.

ken persoonlijk ook zo'n geval, zorg- en huurtoeslag aangevraagd in 2013 waar hij in de verste verte niet voor in aanmerking komt. loopt uiteraard gewoon door in 2014. nu pas stop, dus over 2013 zo'n € 2.100 terug betalen en ca.
€ 2.500 over 2014.

wie krijgt de schuld? de belastingdienst.