Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 26-10-2014 10:56:27
Computers & Telefonie

Overstappen ziggo naar caiway

Ts heeft gelijk.

een hypocriet bedrijf dat crimineel gedrag vertoont, o.a. door een enorme belangenverstrengeling, moet aangepakt worden.

maar ook een wethouder, die te laf is om een gemaakte belofte na te komen, heeft heel wat te verbergen, anders was hij/zij wel naar kassa gekomen.
ook cogas en caiway durfden niet te komen.

er is dus iets helemaal fout, niet alleen bij cogas en caiway, maar ook bij een gemeente die 50% belang heeft bij cogas.

mogelijk komen zij wel met een verklaring, maar die zal dan door juristen op papier gezet worden en dan ook nog met geen enkele zekerheid. een politiek spelletje dus.

er is héél veel fout. er wordt een heel vies spelletje gespeeld, niet alleen door cogas en caiway, maar zeer zeker ook door een gemeente. en de 'gewone' burger is weer, zoals gebruikelijk, de klos.

ik vermoed dat zij hopen dat dit alles overwaait en dat de rust vanzelf weer terug komt.
en zij weten dat zij een machtspositie hebben.